Cetelem bubbles
Cetelem bubbles

Blog

Chcete sa dozvedieť viac o dianí v našej spoločnosti, či porozumieť termínom vo finančnom svete? Prinášame vám novú sekciu, kde prostredníctvom našich blogov budeme informovať, vzdelávať a zároveň zabávať vás - našich klientov a fanúšikov. Páči sa, vyberte si z ponuky tém:

Eko domácnosť - Šetríme planétu aj peňaženku
  • Pripravte sa na zimu s EKO pôžičkou 28.09.2022

    Prečítajte si naše tipy na to, ako ekologicky zvládnuť zimné obdobie a vykurovanie.

  • Štátne dotácie na eko projekty: Aké máte možnosti? 28.09.2022

    Vďaka štátnym dotáciám na eko projekty môže byť aj vaša domácnosť udržateľnejšia. Zistite, na čo všetko môžete príspevok získať a aké sú podmienky.

  • Kúpa kotla: Na čo sa pri výbere zamerať | Cetelem.sk 09.08.2021

    Výber správneho kotla je náročná úloha. Pri kúpe treba zvážiť nielen jeho cenu, ale aj veľa ďalších faktorov. Poradíme vám, na čo sa pri výbere kotla zamerať, ako ho financovať, či aké výhody a nevýhody majú jednotlivé typy.

  • Kúpa tepelného čerpadla: Aké si vybrať 04.06.2021

    Tepelné čerpadlo je ideálnou voľbou, ak chcete kúriť a ohrievať vodu ekologicky a lacno. Hoci nestojí málo, investícia sa vám postupne vráti. Zistite, aké tepelné čerpadlo si vybrať, prečo sa doň oplatí investovať a ako môžete jeho kúpu financovať.

  • Solárne panely: Oplatí sa do nich investovať? 14.05.2021

    Solárne panely sú ekologickým a výhodným riešením. Hoci je počiatočná investícia vysoká, v budúcnosti sa vám niekoľkonásobne vráti. Zistite, prečo sa oplatí investovať do solárnych panelov, čo zvážiť pred ich kúpou a ako ich môžete financovať.

  • Kúpa elektrobicykla: Čo zvážiť pri jeho výbere? 23.04.2021

    Elektrobicykle sa stávajú čoraz populárnejšími. Hoci na prvý pohľad vyzerajú takmer rovnako ako tie obyčajné, prinesú vám väčší komfort z jazdy. Sú vhodné na šport, zábavu, pre dobrodruhov, mestských ľudí, no aj pre seniorov či ľudí s obmedzeniami, pre ktorých je jazda na klasickom bicykli príliš náročná.

  • Zateplenie domu: Koľko stojí a ako ho financovať 17.03.2021

    Vďaka zatepleniu domu znížite nielen výdavky na kúrenie, ale zlepšíte aj kvalitu bývania. Zistite, koľko stojí zatepleniu domu a ako ho môžete financovať.

  • Doprava budúcnosti 23.02.2021

    S rozvojom priemyslu úzko súvisí aj rozvoj dopravnej infraštruktúry. Na cestách tak pribúda veľké množstvo dopravných prostriedkov, ktoré vypúšťajú do ovzdušia množstvo škodlivých zložiek, čo nepriaznivo vplýva na zdravie našej planéty.

  • Ako ušetriť energiu v domácnosti? 18.02.2021

    Máme pre vás zopár tipov a trikov v oblasti šetrenia energií.

Zo života našej spoločnosti
Finančné tipy a triky
O BNP PARIBAS
  • Obnovili sme si certifikát SAEC – Bezpečný nákup 2021 26.01.2021

    Bezpečnosť našich stránok je pre nás prioritná, preto sme sa aj tento rok rozhodli pre získanie certifikátu SAEC – Bezpečný nákup, ktorý udeľuje Slovenská asociácia pre elektronický obchod.

  • Ak máte radi tenis, toto si prečítajte 21.09.2020

    "Je mi cťou, že ženský svetový pohár v tenise nesie moje meno a zodpovednosť, ktorú nebudem brať na ľahkú váhu. Našou úlohou je zdieľať túto víziu s budúcimi generáciami mladých dievčat, pretože ak to môžete vidieť, môžete sa tým stať.“ Billie Jean Kingová 2020

  • BNP PARIBAS sponzorom medzinárodnej súťaže RC modelov vodíkových áut 25.04.2018

    BNP PARIBAS PERSONAL FINANCE SA, pobočka zahraničnej banky sponzorsky podporila tím študentov Strednej odbornej školy strojníckej v Bánovciach nad Bebravou.

  • Nadácia BNP Paribas a Nadácia Billa & Melindy Gates opäť pomáhajú 14.12.2017

    Nadácia BNP Paribas a Nadácia Bill & Melinda Gates pod patronátom prezidenta Francúzskej republiky založili Spoločenstvo One Planet Fellowship, program využívajúci francúzsku, africkú a európsku expertízu na podporu výskumu klimatickej adaptácie v Afrike.

  • BNP PARIBAS a film Valerián 18.07.2017

    BNP Paribas a režišér Luc Besson sa spojili v exkluzívnom partnerstve a vytvorili najväčší európsky film, ktorý bol kedy produkovaný.

  • Skupina BNP Paribas ocenená certifikátom "Top zamestnávateľ Európy 2017" 17.02.2017

    Už štvrtý rok za sebou, získala spoločnosť BNP Paribas certifikát "Top zamestnávateľ Európy".

  • Enviromentálny projekt „Ice memory“ 19.12.2016

    Tento rok, akú súčasť každoročnej akcie „Pošli pozdrav“, BNP Paribas vyzýva všetkých svojich fanúšikov a priaznivcov, aby sa v predvianočnom čase zapojili do projektu „Ice memory“ a zaslaním pozdravu prispeli sumou 1€ za pozdrav.

  • Náš maskot Credito 25.08.2016

    Credito sa stal tvárou BNP Personal Finance v roku 2004 a pôsobí vo viac ako 33 krajinách sveta.

  • Najlepšia banka na svete 2016: BNP Paribas 23.08.2016

    Banka BNP Paribas bola vyhlásená za "Najlepšiu svetovú banku" pre rok 2016. Euromoney, popredný globálny finančný portál, zverejnil výsledky prestížnych ocenení za rok 2016.

Navigace Vyhľadávanie
Vyhľadávanie
Klientská zóna