Cetelem bubbles
Cetelem bubbles

Ak máte radi tenis, toto si prečítajte

"Je mi cťou, že ženský svetový pohár v tenise nesie moje meno a zodpovednosť, ktorú nebudem brať na ľahkú váhu. Našou úlohou je zdieľať túto víziu s budúcimi generáciami mladých dievčat, pretože ak to môžete vidieť, môžete sa tým stať.“ Billie Jean Kingová 2020

Ak ste fanúšikom tenisu a pravidelne sledujete Fed Cup, tak ste si mohli všimnúť pripravovanú zmenu názvu podujatia. Fed Cup sa zmení na BILLIE JEAN KING CUP BY BNP PARIBAS. Sme veľmi radi, že veľká svetová tenisová súťaž, bude pomenovaná po žene, ktorá svoj život zasvätila boju proti všetkým formám diskriminácie.  King je bývalá svetová jednotka, americká profesionálna tenista z USA. Kingová získala 39 grandslamových titulov: 12 vo dvojhre, 16 vo štvorhre žien a 11 v zmiešanej štvorhre. Preslávila sa aj zápasom s tenistom Bobby Riggsom, ktorý tvrdil, že ani najlepšie ženské hráčky ho nedokážu poraziť. Hra skončila víťazstvom Kingovej. V roku 1987 bola Kingová uvedená do Medzinárodnej tenisovej siene slávy. V roku 2018 získala cenu Športová osobnosť roka BBC za celoživotné dielo. Zmena názvu predstavuje novú éra historického turnaja a predstavuje medzník pre šport.  

Cetelem ako súčasť BNP PARIBAS

Taktiež sme radi, že BNP PARIBAS je hlavným sponzorom turnaja a Cetelem patrí do skupiny BNP PARIBAS FINANCE FE. Na našom BLOGU si môžete prečítať viac o pôsobení BNP PARIBAS vo svete a o tom ako Cetelem pôsobí na Slovensku už 20 rokov.

 

Navigace Vyhľadávanie
Vyhľadávanie
Klientská zóna