Cetelem bubbles
Cetelem bubbles

BNP PARIBAS a film Valerián

BNP Paribas a režišér Luc Besson sa spojili v exkluzívnom partnerstve a vytvorili najväčší európsky film, ktorý bol kedy produkovaný.

Predstavujeme vám nový film Valerián a mesto tisícich planét! Tento film má premiéru  v júli 2017. Film vychádza z komiksovej predlohy Valérian et Laureline, legendárneho francúzskeho komiksu, ktorý prvýkrát vyšiel v roku 1967.  

Valerián

O čom je nový film Valerián?

Píše sa rok 2740. Valerian a Laurelin sú dvaja agenti, ktorí cestujú v čase a priestore. Ich úlohou je cestovať v čase a priestore vo svojej kozmickej lodi a plniť  rôzne úlohy, ktoré im prideľuje ústredná moc. Toto dobrodružstvo sa odohráva  na orbitálnej stanici "Alpha", ktorá je hostiteľom 17 miliónov ľudí zo všetkých kútov vesmíru. Tu, takmer 8000 rôznych druhov zdieľa svoje znalosti a skúsenosti, technológie a schopnosti.  V titulnej roli Valeriana se predstaví Dane DeHaan, krásnu a nedobytnú Laureline stvárni britská modelka a herečka Cara Delevingne. V dalších roliach sa objaví Clive Owen, Ethan Hawke či napríklad speváčka Rihanna.

Zdroj: https://www.valerian.bnpparibas/
Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=NNrK7xVG3PM   

Vaša banka  
BNP PARIBAS PERSONAL FINANCE SA

Navigace Vyhľadávanie
Vyhľadávanie
Klientská zóna