Cetelem bubbles
Cetelem bubbles

Zúčastnili sme sa Francúzskeho dňa 2017

Cetelem sa tento rok prvýkrát zúčastnil osláv výročia dobytia Bastily v Bratislave - Francúzsky deň 2017.

Každoročne od roku 2011, Francúzske veľvyslanectvo, Francúzsky inštitút na Slovensku a Francúzsko-slovenská obchodná komora zdieľajú oslavy francúzskeho štátneho sviatku s obyvateľmi slovenského hlavného mesta. Tento rok sa Francúzsky deň uskutočnil v piatok, 14. júla 2017 priamo na Hlavnom námestí v Bratislave.

A keďže naša „matka“ BNP PARIBAS  je „Francúzka“, radi sme prispeli k príprave Francúzskeho dňa a aktívne sa zúčastnili tejto milej akcie. Medzi stánkami na Hlavnom námestí mohli návštevníci hlavného mesta navštíviť aj stánok Cetelemu (BNP PARIBAS PERSONAL FINANCE SA), kde mali možnosť spýtať sa našich zamestnancov na produkty našej banky alebo na čokoľvek, čo ich v súvislosti s Cetelemom zaujíma.

Vďaka tisícke  zelených balónov nás bolo vidno už z diaľky.  Deti sme potešili maľovaním  trblietavých motýlikov, srdiečok, či  balónikov na tvár alebo na ruku.  A v neposlednom rade ste na námestí  mohli stretnúť aj živého maskota Credita, ktorý rád zapózoval pre každú žiadosť o spoločnú fotografiu. Pre návštevníkov nášho stánku sme si pripravili i zaujímavú hru „Koleso šťastia,“ v ktorej si mohli vytočiť zaujímavé výhry v podobe darčekových predmetov našej banky. Do hry sa zapojilo až 400 záujemcov, ktorí si odniesli spomienku na túto vydarenú akciu. Radi sme sa osobne porozprávali s našimi klientmi a fanúšikmi a tešíme sa na ďalšie stretnutia, možno už čoskoro.

Viac z akcie prezradia už naše fotky:    

Credito

Koleso šťastia

Stánok

Vaša banka  
BNP PARIBAS PERSONAL FINANCE SA  

Navigace Vyhľadávanie
Vyhľadávanie
Klientská zóna