Cetelem bubbles
Cetelem bubbles

Enviromentálny projekt „Ice memory“

Tento rok, akú súčasť každoročnej akcie „Pošli pozdrav“, BNP Paribas vyzýva všetkých svojich fanúšikov a priaznivcov, aby sa v predvianočnom čase zapojili do projektu „Ice memory“ a zaslaním pozdravu prispeli sumou 1€ za pozdrav.

Ako to funguje?

Za každý pozdrav, ktorý bude poslaný cez stránku https://www.thewishodyssey.bnpparibas/, sa BNP Paribas zaväzuje darovať 1€ za pozdrav. V prípade, že počet prianí dosiahne počet 40 000, sa BNP Paribas zaväzuje zdvojnásobiť sumu až na 80 000€. Peniaze vyzbierané v kampani budú venované na projekt „Protecting Ice Memory“. Svoj pozdrav môžete poslať priamo na stránke https://www.thewishodyssey.bnpparibas/.

BNP

Čo je projekt „Protecting  Ice Memory“?

Cieľom projektu je uchovať cenné vedecké informácie, ktoré v sebe ukrývajú ľadovce miznúce kvôli globálnemu oteplovaniu.  V rámci tohto projektu bude vytvorené úložisko vzoriek odobraných z vysokohorských ľadovcov.  Držiteľ Nobelovej ceny za mier z roku 2007 Jean Jouzel sa vyjadril o projekte: „V najbližších desaťročiach či možno storočiach bude mať projekt nevyčísliteľnú cenu. Pomôže nám pochopiť enviromentálne zmeny,“ hovorí.  Taliansky vedec Carlo Barbante, ktorý stojí na čele projektu, hovorí, že súčasná generácia vedcov musí zozbierať čo najviac geologických vzoriek pre ďalšie generácie.

Zdroj:  https://group.bnpparibas/en/    

Vaša banka  
BNP PARIBAS PERSONAL FINANCE SA   

Navigace Vyhľadávanie
Vyhľadávanie
Klientská zóna