Cetelem bubbles
Cetelem bubbles

Vytvorili ste si už finančnú rezervu?

Neočakávane udalosti nás môžu prekvapiť kedykoľvek, ste na ne pripravení? My vám prezradíme ako na to a v čo vám Cetelem v tomto smere môže ponúknuť.

Finančná rezerva predstavuje určitú sumu peňazí, ktorá vám pomôže pokryť neočakávané výdavky. Neočakávaný výdavok môže byť napríklad pokazená chladnička či návšteva zubára. Predstavte si, že je ešte stále leto, 30 stupňov, týždeň do výplaty a vám sa pokazí chladnička. Potrebujete čo najskôr kúpiť novú, keďže nechcete aby sa vám potraviny pokazili. Nová chladnička môže stáť aj 400 € či viac. Vy máte ale na účte posledných 100 €, čo urobíte? Ak ste si dovtedy niečo ušetrili, použijete tieto peniaze, ale ak nič nemáte ušetrené, musíte si požičať.

Práve na tieto situácie vám poslúži vaša kreditná karta od Cetelem. Limit, ktorý máte na karte dostupný, môžete jednoducho použiť na kúpu novej chladničky a až nasledujúci mesiac začnete splácať nákup flexibilne, ako vám bude vyhovovať. V prípade, že máte vytvorenú rezervu, kreditná karta od Cetelem predstavuje ďalší finančný vankúš, ktorý v prípade neočakávaných udalostí môžete použiť. Navyše ju môžete použiť za výhodných podmienok a z každého nákupu ušetríte dodatočne 1% z ceny nákupu.

Cetelem je už 20 rokov na Slovensku

Navigace Vyhľadávanie
Vyhľadávanie
Klientská zóna