Cetelem bubbles
Cetelem bubbles

Valentínska wafla alebo každý dobrý skutok sa počíta :)

Už dlhšie sme sa pohrávali s myšlienkou charitatívnej akcie, ktorá by bola kombináciou teambuildingu a podpory dobrej veci.

Ako ideálny dátum nám vyšla februárová Valentínska streda a tak sme pripravili letáky, nakúpili potraviny a zorganizovali v našej bratislavskej pobočke tzv. Valentínsku waflu.

Wafle

Od skorého rána kolegovia z viacerých oddelení pripravovali v kuchynke sladké waflové pochúťky, ktoré si za symbolický poplatok 2€ mohli zakúpiť kolegovia, či už pre seba, alebo obdarovať svojich kamarátov, či šéfov :) Pripravené boli i odkazy vo forme srdiečok, ovocie, a všetko, čo na dobrej wafli nemôže chýbať.

wafla

Už pred akciou sme na portáli ludialudom.sk vybrali výzvu, ktorej sme chceli pomôcť. Pomoc vo forme peniažkov na financovanie rehabilitácií žiadali rodičia malého Tommyho a my sme bez váhania rozhodli podporiť tento projekt.

odkazyCelkovo sa nám podarilo vyzbierať pekných 315€, za čo chceme poďakovať všetkým kolegom, ktorí sa do akcie zapojili, či už výpomocou pri príprave waflí, alebo finančnou podporou. Peniažky sme hneď v ten deň zaslali priamo na Tomáškov účet a veríme, že aspoň takouto malou podporou sme mohli pomôcť dobrej veci! Už teraz sa tešíme na ďalší ročník tejto skvelej charitatívnej akcie!

Vaša banka  
BNP PARIBAS PERSONAL FINANCE SA    

Navigace Vyhľadávanie
Vyhľadávanie
Klientská zóna