Cetelem bubbles
Cetelem bubbles

Obnovili sme si certifikát SAEC – Bezpečný nákup 2021

Bezpečnosť našich stránok je pre nás prioritná, preto sme sa aj tento rok rozhodli pre získanie certifikátu SAEC – Bezpečný nákup, ktorý udeľuje Slovenská asociácia pre elektronický obchod.

Certifikačné pravidlá stanovuje Slovenská asociácia pre elektronický obchod ako združenie právnických osôb a tuzemská autorita pre oblasť elektronického obchodu. Sú vytvorené na základe platných zákonov – najmä Smernice Európskeho parlamentu a Rady pre elektronický obchod, občianskeho zákonníka, zákona o elektronickom obchode, zákona na ochranu spotrebiteľa a certifikačných pravidiel v krajinách EÚ. Certifikačné pravidlá vyžadujú poskytnúť zákazníkovi dostatok informácií potrebných pre rozhodnutie o nákupe a uskutočnenie bezpečného nákupu, ale súčasne nezaťažujú obchodníka nadbytočnými požiadavkami. Uplatňovanie certifikačných pravidiel je predmetom pravidelnej kontroly v certifikovaných obchodoch.

Sme preto radi, že aj v roku 2021 sa nám podarilo získať certifikát a zaradiť sa tak medzi dôveryhodné slovenské internetové portály:


cetrifikat 2021

Viac informácií: www.saec.sk a  https://www.bezpecnynakup.sk/sk/certifikovane-obchody

logo

Vaša banka  
BNP PARIBAS PERSONAL FINANCE SA  

Navigace Vyhľadávanie
Vyhľadávanie
Klientská zóna