Cetelem bubbles
Cetelem bubbles

Kreditná karta Cetelem s Trendy splátkami

Kreditná karta Cetelem s Trendy splátkami

Užite si pohodlné a rýchle nakupovanie 

  V dnešnej dobe si užívame rôzne technologické vychytávky, ktoré nám zjednodušujú život a prinášajú väčšie pohodlie. Tak prečo neskúsiť nové možnosti aj pri nakupovaní a platení?   Koniec roka ponúka mnoho príležitostí na výhodné nákupy – Black Friday, predvianočné zľavy, koncoročné výpredaje. Ak ich chcete využiť, no nemáte dostatok peňazí, môžete si pomôcť iným spôsobom financovania. Napríklad využiť kreditné karty, pôžičky či nákup na splátky. A práve v tomto smere prináša Cetelem novinku, ktorá spája výhody nákupu na splátky a kreditnej karty – Kreditnú kartu Cetelem s Trendy splátkami.

Prečo sú Trendy splátky inovatívny produkt?

Vďaka Trendy splátkam si môžete užívať jednoduchý nákup na splátky u Cetelemobchodných partnerov.Výhodou je, že sivybraný tovar ihneď odnesietedomov a budete zaň platiť postupne.Navyšeza nákupzískate aj Trendy kartu na ďalšie nákupy.

Za čo môžete platiť s Trendy kartou?

Peniaze na Trendy karte používate flexibilne podľa vašej potreby. Uhradiť ňou môžete bežné výdavky (nákup potravín, drogérie, platby za tankovanie) alebo tie príležitostné (platba za narodeninovú oslavu, rodinnú lyžovačku či vianočné darčeky). Dokonca sa ňou dá vybrať aj hotovosť z bankomatu. Nezaskočia vás tak ani nečakané výdavky, akými sú oprava práčky či platba u zubára.   Problémom nebude ani meškajúca výplata. Z Trendy karty si môžete potrebné peniaze pohodlne previesť na svoj účet auhradiť tak inkaso, nájom, internet, poistenie alebo školné.Navyše za každú platbu Trendykartou v kamenných či online predajniach získate 1 % zceny nákupuspäť.

Prečo sa Trendy karta oplatí a ako ju získať?

Trendy kartou sa každý ďalší nákup tovaru na splátky výrazne zjednodušuje. Prebieha bez čakania, dokladovania či schvaľovania úveru. Vyberiete si tovar, zaplatíte Trendy kartou a máte hotovo. Všetky takéto platby, výbery z bankomatu či nákupy na splátky nájdete v jednom výpise, zhrnuté do jednej spoločnej splátky. Výnimočnosť Kreditnej karty Cetelem s Trendy splátkami spočíva v jej flexibilite a možnej úspore pri pravidelnom používaní.   Vyhliadli ste si tovar, ale jeho predajca nie je Cetelem partnerom alebo neposkytuje nákup na splátky? Nevadí. Zaplaťte za tovar svojou Trendy kartou, zavolajte do Cetelemu a požiadajte o zmenu na Trendy splátky. Získate tak nielen nižší úrok, ale vďaka splátkovému kalendáru budete tiež presne vedieť, koľko splácate a kedy váš nákup splatíte.   Kreditnú kartu Cetelem s Trendy splátkami získate pri prvom nákupe na splátky u Cetelem obchodných partnerov, ktorých zoznam nájdete na www.cetelem.sk/trendy/. Zaobstarajte si ju čo najskôr a šetrite svoj čas i peniaze.  

Navigace Vyhľadávanie
Vyhľadávanie
Klientská zóna