Cetelem bubbles
Cetelem bubbles

Bicyklujem, bicykluješ, bicyklujeme

Už ďalší ročník tradičnej akcie Do práce na bicykli prebieha počas mesiaca máj v uliciach slovenských miest.

Do súťaže sa mohli zaregistrovať aj firmy a my sme samozrejme nemohli chýbať :) Za BNP Paribas Personal Finance sa zaregistrovali 3 tímy a celkovo 12 kolegovia – cyklisti :)

Ako dopadol ročník 2018? Kolegovia spoločne "našľapali" viac ako 602,17 km a ušetrili tak viac ako 147,14 kg CO2. Gratulujeme!

Kolegovia zo Žiliny, ako aj dva tímy v Bratislave tak denne (keď počasie dovolí) prichádzajú do práce na bicykli. Obidve naše pobočky, bratislavská aj žilinská, majú k dispozícii sprchy aj stojany na bicykle, čiže o našich cyklistov je dobre postarané :)

Žilinský tím

Viac o akcii: Do práce na bicykli (DPNB) je národná kampaň, ktorej hlavným cieľom je podporiť rozvoj nemotorovej, predovšetkým cyklistickej dopravy v mestách, vyzvať samosprávy na Slovensku, aby vytvárali kvalitné podmienky pre ekologické druhy dopravy v meste, motivovať zamestnávateľov, aby budovali vo svojich sídlach vhodné podmienky pre zamestnancov, ktorí dochádzajú do práce na bicykli a motivovať zamestnancov, aby viac používali túto formu alternatívnej dopravy pri každodennom cestovaní do práce.

Touto cestou ďakujeme všetkým kolegom - cyklistom, ktorí sa rozhodli zapojiť do tejto športovej aktivity a tým aj čiastočne šetriť životné prostredie. Už teraz sa tešíme na ďalší ročník tejto skvelej akcie!

Vaša banka  
BNP PARIBAS PERSONAL FINANCE SA 

Navigace Vyhľadávanie
Vyhľadávanie
Klientská zóna