Cetelem bubbles
Cetelem bubbles

BNP PARIBAS PERSONAL FINANCE SA generálnym partnerom akcie This is 21

V spolupráci s Nadáciou Pontis sme sa zúčastnili zaujímavého celoslovenského projektu This is 21, v rámci ktorého sa 50 osobností z rôznych sfér vrátilo do svojich školských lavíc a prednášali študentom o svojej kariére, zručnostiach, či motivácii.

Na tlačovej konferencii, ktorá sa uskutočnila začiatkom októbra 2018 v novootvorenej kaviarni Štrbské Presso, sa zúčastnili predstavitelia nielen Nadácie Pontis, ale i napríklad portálu Profesia. Za spoločnosť BNP PARIBAS PERSONAL FINANCE SA sa predstavila riaditeľka právneho odboru p. Katarína Sýkorová Chmelárová a vysvetlila, prečo sme sa rozhodli podporiť práve tento projekt a vzdelávanie mladých.  

Tlačová beseda

Zdroj: marketing BNP PARIBAS PF SA

„Sme hrdí, že môžeme stáť pri prvom ročníku This Is 21. Vzdelávanie mladých je jednou z hlavných priorít BNP Paribas. Veríme, že pozitívne motivácie a príbehy dokážu inšpirovať a viesť mladých v ďalšom rozvoji a k úspešnej kariére,“ uviedla Katarína Sýkorová Chmelárová, ktorá sama vystúpila na Gymnáziu na Metodovej ulici v Bratislave.  

Okrem nej na školách po celom Slovensku vystúpili napríklad aj Michal Meško, CEO kníhkupectva Martinus.sk, Dušan Duffek, spoluzakladateľ spoločnosti 0100 Ventures, Lucia Šicková, spoluzakladateľka technologickej firmy Pixel Federation, Ivana Molnárová, výkonná riaditeľka portálu Profesia.sk, Michal Juhás, CEO a spoluzakladateľ EdTech Labs Europe, Katka Kamendyová, hlavná inžinierka v spoločnosti AeroMobil, Gábor Boros, zakladateľ magazínu Refresher.sk či bratia Velitsovci, bývalí cyklisti a zakladatelia odevnej značky Isadore.  

Nad podujatím prevzal záštitu aj prezident SR, pán Andrej Kiska, ktorý sám vystúpil na svojej bývalej škole – Gymnáziu Kukučínova v Poprade.  

Podujatie This is 21: Priprav sa na 21. storočie je súčasťou vzdelávacieho programu Nadácie Pontis s názvom Generácia 3.0. V rámci neho Nadácia Pontis podporuje inovatívne vzdelávacie prístupy, meria ich dopad a pomáha ich šíriť do ďalších škôl po celom Slovensku.   Sme radi, že sme mohli byť generálnym partnerom tohto zaujímavého projektu a už teraz sa tešíme na ďalšie ročníky.      

Beseda v triede

Zdroj: marketing BNP PARIBAS PF SA

Vaša banka  
BNP PARIBAS PERSONAL FINANCE SA, pobočka zahraničnej banky   

Navigace Vyhľadávanie
Vyhľadávanie
Klientská zóna