Cetelem bubbles
Cetelem bubbles

Existuje skutočne nákup na splátky s 0% navýšením?

Klienti sa nás často pýtajú, či je pravda, že poskytujeme tzv. bezúročný nákup na splátky.

Ak sa vám zdá, že je to len marketingový ťah, či reklama zameraná na prilákanie zákazníkov, nie je to tak. Nákup na splátky bez navýšenia je naozaj realita. Hovorí sa, že ani sliepka zadarmo nehrabe a to, že by banky poskytovali úver s nulovým navýšením sa zdá byť v tejto dobe skôr fikcia. Pozrieme sa však na to zblízka, ako to funguje v praxi?

Naši partneri, u ktorých viete nakúpiť na splátky, pravidelne prichádzajú s akciami – prezentujú ich na svojich stránkach, či Facebooku, akcie zvykneme prezentovať aj na Facebook stránke našej banky. Následne si vyberiete Vami požadovaný tovar, napríklad práčku v hodnote 300€. Na pokladni zaplatíte priamu platbu vo výške 30€* a následne platíte 10 mesačných splátok vo výške 27€. Počet splátok si môžete zvoliť sami v závislosti od Vašich finančných možností, či rozsahu akcie.

Reprezentatívny príklad:

Cena tovaru 300 EUR
Priama platba   
30 EUR
Výška úveru 270 EUR
Počet mesačných splátok           
10
Výška mesačnej splátky
27 EUR
RPMN 0%
Doba splatnosti 10
Fixná úroková sadzba    0%
Celková čiastka, ktorú musí spotrebiteľ zaplatiť
270 EUR

 0

*V závislosti od akcie sa môžete rozhodnúť, či uhradíte prvú splátku priamo na predajni alebo bude celá suma nákupov rozpočítaná do splátok. Čiže ak ste nákupu na splátky s 0% úrokom doteraz neverili, presvedčte sa sami a požiadajte si u nás :)

Vaša banka  
BNP PARIBAS PERSONAL FINANCE SA    

Navigace Vyhľadávanie
Vyhľadávanie
Klientská zóna