Cetelem bubbles
Cetelem bubbles

Cetelem ako súčasť Francúzskeho dňa 2017

Každoročne od roku 2011, Francúzske veľvyslanectvo, Francúzsky inštitút na Slovensku a Francúzsko-slovenská obchodná komora zdieľajú oslavy francúzskeho štátneho sviatku s obyvateľmi slovenského hlavného mesta.

Francúzsky deň 2017 - Výročie dobytia Bastily!


Každoročne od roku 2011, Francúzske veľvyslanectvo, Francúzsky inštitút na Slovensku a Francúzsko-slovenská obchodná komora zdieľajú oslavy francúzskeho štátneho sviatku s obyvateľmi slovenského hlavného mesta. Tieto oslavy sú organizované v spolupráci a s podporou Magistrátu Bratislavy, Starého mesta Bratislavy, BKIS a vďaka rastúcej podpore francúzskych ekonomických partnerov na Slovensku.

Kedy: 14.07.2017 v piatok
O koľkej: 14.00 – 22.00 hod.
Kde: Hlavné námestie, Bratislava

Tešiť sa môžeme na trhy s francúzskymi výrobkami, ale i módnu prehliadku a zaujímavý program pre všetkých. Môžete si vyskúšať kurz francúzštiny zdarma a pre tých najmenších sú pripravené rôzne aktivity a hry.

Koleso
Medzi stánkami na Hlavnom námestí budete môcť navštíviť aj stánok Cetelemu (BNP PARIBAS PERSONAL FINANCE SA), v ktorom nájdete napríklad aj koleso šťastia - zaujímavú súťaž o darčekové predmety banky. Naše hostesky vám rady zodpovedia Vaše otázky ohľadom našej banky, jej produktov a ponuky.

Priamo na námestí sa budete môcť odfotiť, či podať ruku s našim maskotom Creditom :) a zároveň prostredníctvom maľovania na tvár premeniť seba alebo najmenších členov rodiny na obľúbenú postavičku alebo zvieratko. Nezabudli sme ani na pitný režim, takže keď pôjdete okolo, určite sa u nás zastavte :)

Program:
14:00 - 20:00 - Trhy s francúzskymi výrobkami
16:45 – 17:00 - Prezentácia podujatia / Zuzana Hianiková & Didier Rogasik
17:00 – 17:15 - Príhovory / Jeho Excelencia, pán Christophe Léonzi, Veľvyslanec Francúzskej republiky na Slovensku. Ivo Nesrovnal, primátor mesta Bratislava. Radoslav Števčík, starosta mestskej časti Bratislava-Staré Mesto.
17:30 – 18:15 - Koncert / Víťazi speváckej súťaže Spievam po francúzsky Les vainqueurs du
18:15 – 18:45 - Módna prehliadka haute couture / Sergent Major & Nafnaf
18:45 – 19:45 - Koncert / Jana Gavačová
19:45 – 20:30 - Módna prehliadka haute couture / Michel Bonzi
20:30 – 22:00 - Koncert / Les Garçons Trottoirs

Fr

Zdroj: institutfrancais.sk

Vaša banka
BNP PARIBAS PERSONAL FINANCE SA

Navigace Vyhľadávanie
Vyhľadávanie
Klientská zóna