Cetelem bubbles
Cetelem bubbles

Keď k nám voláte...

Aj my sme ľudia ako vy a tiež niekedy zápasíme s rovnakými problémami

Sme banka, ktorá sa snaží byť ku klientom čo najbližšie. Preto každý deň intenzívne s vami trávime čas na telefóne, riešime vaše požiadavky, plníme vaše priania. Robíme to s radosťou a nadšením. Hľadáme spolu s vami možnosti a nachádzame riešenia.

Veľa z vás sa operátorov pýta nielen na produkty Cetelemu, zaujíma vás aj počasie na druhej strane Slovenska, výsledky športových zápasov, alebo farba očí, ktorú ma úverová poradkyňa :). S radosťou opisujete svoje úspechy, no neváhate sa s nami podeliť ani so strasťami života. V každej situácii sa snažíme vás, našich klientov vypočuť a v prípade problému nájsť to najlepšie riešenie, predsa len, aj my  sme ľudia ako vy a tiež niekedy zápasíme s rovnakými problémami, preto sa u nás snažíme pozerať na váš problém ako na náš vlastný a urobiť všetko pre jeho skoré vyriešenie. 

Sme poctení, ako nás vnímate a s čím všetkým sa viete s nami podeliť z vášho života.

Možno však ani netušíte, že v telefóne sa vám prihovárajú ľudia nielen z Bratislavy, ale aj zo Žiliny, kde taktiež pôsobíme. Preto ak sme vás niekedy zmiatli, že momentálne prší, ale v Bratislave je slnečno, verte, že sme k vám skutočne úprimní :)

A takto Vás máme priamo „na dlani“

Terasa

Vaša banka
BNP PARIBAS PERSONAL FINANCE SA

Navigace Vyhľadávanie
Vyhľadávanie
Klientská zóna