Cetelem bubbles
Cetelem bubbles

Aké sú výhody klientskej zóny Cetelem?

Internet banking patrí už niekoľko rokov medzi štandardné služby bánk v modernom internetovom svete. Banky tak umožňujú svojim klientom rýchly prístup k informáciám, či službám spojených s produktami banky.

Naša klientska zóna Cetelem je ekvivalentom internet bankingu a môžu ju využívať všetci naši klienti. Podmienkou pri registrácii je vlastníctvo produktu z nášho portfólia, či už osobnej pôžičky, kreditnej karty, či nákupu na splátky. 

Aké služby a informácie v klientskej zóne nájdete?

  1. Podklady k platbe a úhradám Vašich úverov – je začiatok mesiaca a Vy neviete číslo účtu kam máte uhradiť pravidelnú splátku, či svoj variabilný symbol? Prihláste sa do svojej klientskej zóny a všetky informácie nájdete na jednom mieste – v detaile produktu.
  2. Správa osobných údajov klienta – v priebehu splácania úveru, či využívania kreditnej karty sa často stáva, že Vaše osobné údaje sa zmenili, či už adresa, bankový účet, či priezvisko po sobáši. Je to jednoduché, prihláste sa do klientskej zóny a v časti Osobné údaje nahrajte všetky zmeny a potrebné dokumenty potvrdzujúce Vaše úpravy.
  3. E-výpis – ekologický a ekonomický variant papierového výpisu – najvyšší čas prejsť z papierového výpisu na ten elektronický. Všetky výpisy tak budete mať na jednom mieste a ešte aj ušetríte. E-výpisy sú zdarma k dispozícii 24 hodín 7 dní v týždni, či už z pohodlia domova, alebo si ich môžete skontrolovať napríklad cestou z práce v autobuse.
  4. Možnosť prevodu peňazí z karty – ak vlastníte kreditnú kartu Cetelem, po prihlásení do svojej klientskej zóny si môžete zaslať peniaze na ľubovoľný účet v Slovenskej republike kedykoľvek, nielen počas otváracích hodín banky :) a samozrejme bez poplatku!
  5. Možnosť požiadať o zvýhodnenú pôžičku, či kreditnú kartu – nebaví Vás vypisovať dlhé tlačivo s Vašimi údajmi, či adresou? Prihláste sa do klientskej zóny a v žiadosti o zvýhodnenú pôžičku, či kreditnú kartu budú Vaše údaje už predvyplnené. Stačí si ich skontrolovať a žiadosť odoslať. O ostatné sa postaráme už my :)
  6. Najnovšie ponuky a špeciálne akcie pre klientov banky – po prihlásení do klientskej zóny sa priamo na domovskej stránke zobrazujú klientom najnovšie ponuky, či špeciálne akcie banky. Súťaže, navýšený cashback, či možnosť zapojiť sa do prieskumov spojených so spokojnosťou našich klientov – všetko budete vedieť ako prvý!
  7. Online prehľad o transakciách kartou - v klientskej zóne nájdete aj jednoduchý prehľad všetkých svojich transakcií kartou, online, aj s popisom o transakcii - čiže budete online informovaný o všetkých Vašich pohyboch na karte!

Výhody klientskej zóny

Výhod klientskej zóny je omnoho viac, tak neváhajte, zaregistrujte sa a užívajte služby, ktoré sú určené Vám, našim klientom. V prípade, že ste už registrovaný, ale nepamätáte si Vaše vstupné údaje, použite funkcionalitu Zabudnuté heslo alebo meno.

Registrácia

Prihlásenie

Ak máte nové podnety a návrhy na zmenu, či nové funkcionality, prípadne Vám tam chýbajú informácie, neváhajte nás kontaktovať prostredníctvom nášho kontaktného formuláru.

Vaša banka  
BNP PARIBAS PERSONAL FINANCE SA    

Navigace Vyhľadávanie
Vyhľadávanie
Klientská zóna