Generálnym riaditeľom Cetelemu pre Slovensko sa stane Emmanuel Bourg

Emmanuel Bourg  bude menovaný do funkcie generálneho riaditeľa a zároveň predsedu predstavenstva spoločnosti Cetelem Slovensko. Do funkcie nastúpi po potrebnom schválení Národnou bankou Slovenska a nahradí Petra Táča.

Emmanuel Bourg prichádza na Slovensko s 25-ročnými skúsenosťami, počas ktorých zastával manažérske funkcie v rámci skupiny BNP Paribas Personal Finance, aby ďalej staval na existujúcej úspešnej stratégii spoločnosti.

„Som rád, že svoje dlhoročné skúsenosti v rámci skupiny môžem teraz zúročiť práve na Slovensku. Verím, že sa mi podarí úspešne nadviazať na výsledky dosiahnuté v minulom období a budeme naďalej upevňovať silnú pozíciu na trhu“ povedal Bourg. Vďaka rozsiahlym skúsenostiam zo zahraničia bude pokračovať v upevňovaní pozície spoločnosti Cetelem ako poprednej spoločnosti na trhu spotrebiteľských úverov.

O spoločnosti

CETELEM SLOVENSKO a.s. je úverová spoločnosť, ktorá na Slovensku pôsobí od roku 2000. Poskytuje nákup na splátky, kreditné karty a osobné pôžičky, a to priamo, prostredníctvom obchodných partnerov, alebo internetu. Je členom silnej bankovej skupiny BNP Paribas.

Kontakt pre média:
+421 907 708 421