Cetelem bubbles
Cetelem bubbles

Do zahraničia určite s Cetelem kreditkou, oplatí sa to

Čas dovoleniek je opäť tu a s ním aj otázka, či si so sebou zobrať hotovosť v eurách, prípadne zameniť v lokálnej zmenárni, v banke alebo platiť kartou.

Za nás jednoznačne odporúčame platiť našou kreditnou kartou Cetelem a to hneď z viacerých dôvodov. Prvým je, že z každej realizovanej platby, či už za nákup v obchode, či platbe v reštaurácii, dostanete na vašu kreditnú kartu až 1% z celkovej sumy späť. To znamená, že napríklad za večeru, či obed s rodinou zaplatíte 50 eur, automaticky vám pripočítame 0,50 eur späť na Vašu kartu. Naviac, za platby kartou v zahraničí neplatíte žiaden poplatok.

Ako jedna z mála bánk, neaplikujeme žiadnu prirážku k stredovému výmennému kurzu kartovej asociácie Mastercard. Platiť našou kreditkou v zahraničí sa tak naozaj oplatí :)

Ušetrite s kreditnou kartou

V prípade, že potrebujete hotovosť, prvý výber hotovosti z bankomatu doma alebo v zahraničí máte od nás zdarma! V prípade, že cestujete do zahraničia v rámci Európy, odporúčame aj naše cestovné poistenie Individual, prípadne Rodinné cestovné poistenie, ktoré chráni vás aj vašich blízkych. Získate ho jednoducho ku Vašej kreditnej karte na obdobie jedného roka v cene 25 eur individuálne, 39 eur rodinné – stačí nám len zavolať na 0850 11 12 12.

Vaša banka  
BNP PARIBAS PERSONAL FINANCE SA    

Navigace Vyhľadávanie
Vyhľadávanie
Klientská zóna