Cetelem bubbles
Cetelem bubbles

Ako sme sa sťahovali

Príbeh o tom, ako sa sťahuje veľká spoločnosť za krátkych 48 hodín.

S prechodom na banku sme v Ceteleme začali riešiť aj priestory, v ktorých pracujeme. Náš tím neustále rastie a budova, v ktorej sme sídlili už roky, akosi nerástla s nami. A tak prišlo nevyhnutné riešenie – sťahovanie. Po dlhom hľadaní a mnohých poradách bolo rozhodnuté – Cetelem presúva svoje kotvy do novootvoreného Biznis centra – Twin City v centre Bratislavy, ktoré spĺňa všetky štandardy na požiadavky modernej banky.

Po rokoch v starej budove boli plné sklady i archívy a všetko bolo potrebné presťahovať. V týždni „T“ dostal každý zamestnanec svoje škatule a všetko bolo potrebné zbaliť. Škatule boli všade. Skutočne všade.

Ako sme sa sťahovali
Ako sme sa sťahovali
Ako sme sa sťahovali

Sťahovanie prebiehalo cez víkend, počas ktorého bolo celé naše IT na nohách a zapájalo všetku potrebnú aparatúru. V číslach môžeme hovoriť o 1275 škatuliach, 4 tlačiarniach a 1 strome, ktoré boli v priebehu 48 hodín presťahované. Skvelá práca!

V pondelok ráno už bolo všetko pozapájané a na zamestnancov okrem škatúľ s osobnými vecami na vybalenie čakali skvelé raňajky a občerstvenie. Lepší štart pracovného týždňa snáď ani nemohol byť :)

Ako sme sa sťahovali
Ako sme sa sťahovali
Ako sme sa sťahovali

Po pár týždňoch v Twin City môžeme potvrdiť, že zmena priestorov bola pozitívna zmena. Dostatok prirodzeného svetla v kanceláriách, pohodlné parkovanie pre bicykle, šatne aj sprchy, či množstvo zelene v exteriéri nám robia pracovný týždeň znesiteľnejší :)

Vaša banka
BNP PARIBAS PERSONAL FINANCE SA

Navigace Vyhľadávanie
Vyhľadávanie
Klientská zóna