Cetelem bubbles
Cetelem bubbles

Bezpečnosť na prvom mieste

Bankové aplikácie a systémy sú veľmi citlivé, nakoľko obsahujú osobné údaje klientov, informácie o bankových produktoch, či možnosť prevodu hotovosti na účet.

Klientska zóna, ktorú nájdete na našej stránke www.cetelem.sk, je klientom k dispozícii bezplatne 7 dní v týždni, 24 hodín denne. Prístup do zóny majú iba naši klienti, po registrácii a overení klienta.

Bezpečnosť našich klientov je pre nás prvoradá a preto dodržujeme nasledovné  pravidlá:

  • Prístup do klientskej zóny je chránený menom a heslom
  • Pri neúspešnom prihlásení je klient vyzvaný potvrdiť aj tlačidlo „Nie som robot“
  • Opatrenia na zabezpečené prihlásenie sú stanovené na ochranu klienta a jeho údajov

Vzhľadom na citlivosť dát v klientskej zóne je potrebné byť neustále obozretný. Naši bezpečnostní odborníci stanovili odporúčania pre klientov, dodržiavaním ktorých predídete prípadnému zneužitiu vašich údajov:

  • Heslo do klientskej zóny si nikdy neposielajte e-mailom
  • Heslo musí obsahovať príslušné bezpečnostné znaky (číslicu, malé, veľké písmeno)
  • Heslo sa  musí pravidelne meniť (odporúčame každé tri mesiace)
  • Heslo sa nesmie zhodovať s troma predchádzajúcimi heslami  

Na základe odporúčaní od klientov sme na prelome rokov 2017 a 2018 upravili prihlásenie do klientskej zóny, kedy sme odstránili existujúci bezpečnostný prvok opisovania písmenok a čísiel, tzv. captchu a nahradili ho jednoduchým prvkom so zaškrtávacím políčkom „Nie som robot“.  

Klientska zonaNÁŠ TIP: Pravidelným prihlasovaním do klientskej zóny získate prehľad o svojich úveroch, ako prví budete informovaní aj o špeciálnych  akciách našej banky, ktoré nájdete na titulnej stránke klientskej zóny v spodnej časti.

Spokojnosť našich klientov je pre nás v banke veľmi dôležitá, preto aj naďalej budeme sledovať Vaše podnety a návrhy na zlepšenie stránky a klientskej zóny. Kvalitné podnety priamo od našich klientov nás posúvajú ďalej a tak veríme, že i naďalej budeme môcť vychádzať v ústrety klientskym požiadavkám na zlepšenie našich služieb.          

Vaša banka  
BNP PARIBAS PERSONAL FINANCE SA 

Navigace Vyhľadávanie
Vyhľadávanie
Klientská zóna