Nákup na splátky ONLINE získal ocenenie

Nákup na splátky ONLINE od spoločnosti Cetelem získal druhé miesto v kategórii Nákup na splátky, v odbornej súťaži finančných produktov Zlatá minca 2007. Vo svojej kategórii súťažil s rôznymi typmi úverových produktov splátkových spoločností.

Zlatá minca je súťaž produktov bánk, poisťovní a finančných subjektov ponúkajúcich lízing a úver. Hlavným cieľom už tretieho ročníka súťaže je zorientovať verejnosť v ponuke finančných produktov na Slovensku. O poradí v jednotlivých kategóriách rozhodovala porota, ktorú tvorili odborní novinári, zástupcovia vysokých škôl, spravodajských agentúr, ekonomických serverov, maklérskych a audítorských spoločností, spoločností realizujúcich prieskum trhu a šéfredaktori regionálnych novín.

Hlavným benefitom, ktorý nákup na splátky ONLINE prináša je rýchle, jednoduché, transparentné a komfortné vybavenie úveru. Klient si môže v pohodlí svojho domu vybrať z ponuky akcií tú, ktorá mu najviac vyhovuje.

Viac informácií o súťaži: www.zlataminca.sk